2017 - i'm not listening when you said goodbye #LLH

Thanks 2016, such a beautiful memories. Yang pahit campak kat sungai klang. Yang manis ambil buat kenangan. Assalamualaikum 2017! Welcome to the club! Welcome to My Life! thanks make my birthday so mean! and thanks LLH. My old part time job. Alhamdulillah. selalu dapat masuk buat part time walaupun skejap sementara nak sambung sem for last. i hope its not take too long. i just tired saying goodbye to all people we close the most. Just like family, friend at LLH. Yee memang sya manja tak boleh kena tinggal camgituuu. kah so what? And friend at LLH, dah berapa kali sya masuk keluar masuk keluar. 4 kali rasanyaaa. Hhahah. such a meaningful moment. Thanks to kakyati sudi ambik sya as a pekerja sementara xD qilaa, orang suka buat lawak, bestfriend and dah anggap macam adik sendiri dahh. Banyak persamaan kita sepanjang kita kerja sama sama xD minat lelaki yang tak minat kita balik xD hahhaha. Harap qila dapat tawaran sambung belajar yang qila inginkan! aamiin. Banyak kita harungi. sampai orang kata kita ni sbling hahahahah. Orang tanya qila, yang kerja kat atas tu akak (kakyati) ke? hahahah. qila pun iye kan jelaa. hahaha xD yang sya pula. teman kakyati jumpa kawan. kawan tanya kakyati. anak ke ni *tunjuk sya* hahahahaha. lawak kakkkk! sya tahan je gelakk. kakyati, sya harap akak tak benti kerja sana, sya nak stay lagi kerja sana kalau akak adaa. hmmm. sepanjang sya habis kerja ni duduk rumah sementara nak masuk belajar. sya nak sangat masuk kerja balik. nak kata sya nak usha balik abang BO tu sya dah tak kisah dah. Sya taknak pun. Yang penting sya nak spend time dengan akak semua kerja leklok. hadam product tu macam mana nak tarik perhatian customer untuk beli. i just waste my time for abang BO. Nak merajuk & giveup bila tak minta number dia. haha. im so sorry. i just waste my time to merajuk for moment we spend the most. sya menyesal. harap suatu hari nanti kita dapat kerja sama sama balik. So please take a good care. Sya sayang semua. Thanks giving such a good moment. im sorry if i make spoil like small things. In Sya Allah, tomorrow i will go to meet you all. So please takecare of me! 






[ 0 comments ]