Azam Baru, Tahun Baru ♥

Assalamualaikum 2016! Assalamualaikum bloggers! sorry den dah lama tak update sejak salah tekan sampai hilang blogskin yang lama T_T serious sayang. Tapi disebabkan yang dulu buruk sebelum tukar blogskin, sya decide cari blogskin baru then tukar. Fuhh akhirnyaaa ada juga yang berkenan. *Yeayy!*

Alhamdulillah, tahun ni sya selamat menyambut hari tua yang ke-20 tahun. Hahaha. Agak terkejut sebab tak sangka dah 20. Azam tahun ni apa? hee, takyah tanyalah. Sya pun taktahu apa yang sya nak azamkan. But ada terfikir nak cari *someone special* BAHAHAHAHHA. Err. Sebab manga kat atas ni laaa! sangat, Horimiya sweet sampai terfikir ada ke lelaki macam tu kat dunia ni lagi? cause, ada yang sya minat pun kena reject. Uhuk. What a pain man. Tapi tak apa. Sya tak salahkan dia pun. Memang patut dia reject sya. Sya perangai budak budak lagi. Sebab umur dia sekarang ni kena cari serious relationship. I know that. Wish you happy! 

Tak lama lagi sya resign tempat kerja lama sya lagi, erm. Not Again. Harap dapat jumpa lagi dengan staff LLH. And kedai MR. D.I.Y dah jadi jiran kami. Dulu kosong je kat depan tu. Since sya masuk nampak staff depaa setiap kali nak gi break, gi depan, gi toilet and mestilah nampak depaa. Yeahh. Staff MR D.I.Y tu laa ada someone special. Muka jenis sama macam senior sya. I thought is you. Hahaha. tapi bukan, dia tinggi. selalu pandang sya bila sya jaga depan. Tapi dia selalu buat muka 'pissed off' adehh. Macamlah sya kenal dia -_- Then lepas je desember 2015 habis, dia resign. Mungkin sebab ramai kawan dia dah resign so no wonderlah dia resign sekali. Yeah i feel you bae :) upset. Pissed off setengah pihak. i know cause your friend tell me. Situasi korang bekerja macam tak berbaloi dengan gaji. Tak apalah. Mungkin jalan tu yang terbaik. But.. i really miss you. tak sangka dia resign sebelum sya. Kenapa tak tunggu sya resign dulu eh? :) ingat sebelum sya resign wishlistnya nak cuba tegur. But, ada certain kes yang buat sya nak 'lenyap' di mata dia. Tapi salah sya juga. Sya tak patut dengar kata kata orang even kawan dia sendiri. Nak tahu? first sekali sya fikir. Sya nak selamatkan diri dulu. Taknak terlanjur. ??? hahah. it's okay. i bad too. Apa yang awak nampak saya ni budakbudak, baik, taktahu apa apa fasal 'fall in love' it's really not true. Baik dah salah. Tak patut cakap orang ni terlalu baik. Sya pun manusia juga. Sya pun Hamba Allah SWT juga. Sya tak lari buat kesilapan. Sya selalu berdoa kita jumpa lagi. Last sya nampak, sya nak terlanggar sebab sya jalan tak pandang depan. seb baik sya elak. Sekali sya pandang, it's really you!!!! Ya Allah. Lost sekejap masa tu. Rindu. Berapa hari tak nampak, tak usha. Last last terserempak masa dia mungkin hantar surat resign. im really pissed off. Kenapa tak bagi sya resign dulu? Since awak dah resign, sorang sorang muka baru masuk kerja. Upset juga nampak. Tapi tak apalah. So Let's chasing the dream what dreaming okayy? Jangan lupa pada yang Maha Esa :) So bye. Assalamualaikum. 
[ 0 comments ]