Hello October ♥
Masuk bulan ni, tinggal sebulan je untuk aku tinggalkan sekolah. SPM lagi. Perasaan sedih memang ada. Tapi aku taksabar nak freedom dengan aktiviti lepas SPM ni memang banyak benda aku nak buat ^^ For batch 98, Selamat Menduduki Peperiksaan PMR :)
I'mma like nothing to text. But something i wanna say from heart. Biar setahun aku keseorangan. Takpun, bertahun-tahun lagi. Kalau boleh taknak langsung laa :3 hahaha. 
Heyy friend. Kita dah lama berkawan. Dari sekolah rendah. I just want you to know, i like my friend happy with someone you all love. I really don't mind if you wanna be with him. But just one i want you to hold, don't break relationship between me and you. So long we knew each other. Takkan nak ending macam tu je? tapi bila awak taknak layan kita laa, kita ambik keputusan untuk jauhkan diri. Apa guna kita layan macam kita yang kebulur sangat dengan orang yang tak sudi layan dengan kita? Sekarang ni, aku tengah terima Ketentuan Allah. Makin lama hubungan kawan semakin erat, dalam diam tak diam, awak dan awak, suka orang yang sama. Dan serious, kita tak kisah :) just go on :)
[ 0 comments ]