The last
Sekian lama jari ni mahu taip menaip nak meluahkan kat blog terluah jua apabila hati tak tahan nak share kat blog ni. Assalamualaikum bloggers! SPM makin hampir untuk tamatkan zaman persekolahan aku ni. Sebak dan berat hati nak tinggalkan sekolah baru terasa. Itu laa teenagers cess teenagers xp tapi aku ngaku laa. orang yang pertama aku rindu ialah cikgu Bahasa Melayu aku, Pn. Cheeah Halimah binti Abdul Talib xD jujur habis. maaf guruguru lain. maafmaaf.
Lepas SPM kitaorang satu kelas ada planning untuk buat reunion for this year. Tahun depan memang busy laa citer dia kan. buat hala tuju masingmasing. PLKN lagi. Buat hal sendiri. Tapi kami sekelas berharap sangat planning untuk vacation ni tak sembang kosong. Cikgu ain sendiri cakap, bila dah plan ni jangan tak jadi fuler. tahu laa cikgu rindu kitaorang xp Haahhah. Bila tengah planning awalawal ni terasa nak vacation dulu fulak baru SPM x) Ehh itu melampau. *maaf* Dan mungkin masa tu last kita jumpa? Apa kaurang tidak fikir begitu wahai 5K 2013?  


[ 2 comments ]